content image

Timboco: duurzaam en verantwoord!

Bel nu:
0512-510295

content image

Concepten

In de nieuwe BRL-richtlijn brengen de afleverconcepten I II en III helderheid rondom gevelproducten in de timmerindustrie. Deze maken het u als opdrachtgever makkelijker wanneer u bestelt, wat u geleverd krijgt en wat u mag verwachten. Timmerfabrikanten worden vaak afgerekend op het eindproduct, terwijl zij een halffabricaat leveren. Deze concepten zorgen voor duidelijkheid in verantwoordelijkheden. Voor eigenaar, bouwer en fabrikant. 

Werken met afleverconcepten zorgt voor:

  • het voorkomen van faalkosten
  •  een lagere onderhoudsfrequentie
  • gunstigere exploitatiekosten 
  • een langere levensduur

De keuze is aan u. Voor welk afleverconcept van uw gevelproducten kiest u?

Concept I 

Wij leveren traditioneel de kozijnen, in de grondverf, als halfproduct aan de bouw. U als bouwbedrijf kan, passend qua bouwwijze en onder eigen verantwoordelijkheid, het product plaatsen en compleet maken. Het afschilderen dient binnen 6 maanden na plaatsen te gebeuren.

Concept II 

De gevelproducten zijn vanuit onze fabriek voorzien van aanvullende beschermlagen en detailleringen. Dit verbetert de duurzaamheid van onze gevelproducten, de verzorging wordt sterk vereenvoudigd en de onderhoudsfrequentie aanzienlijk verlaagd. Het afschilderen hoeft pas 18 maanden na levering klaar te zijn.

Concept III 

Wij zijn als timmerfabrikant geheel verantwoordelijk voor afmonteren, beglazen en aflakken. Het kwalitatief hoogwaardig product wordt gefabriceerd en afgewerkt onder geconditioneerde omstandigheden. U profiteert hierdoor van 10 jaar volledige garantie op het eindproduct. 

Meer informatie over de verschillende gevelconcepten vindt u bij De NBvT. 

content image
content image