De ventilerende onderdorpel

Hout, de duurzaamste oplossing

Meer weten? 0512-510295

De ventilerende onderdorpel van het Movair kozijn

In het concept van StralendWARM is het Movair kozijn een belangrijk onderdeel. Dit kozijn is hoogwaardig isolerend, kierdicht en voorzien van de onzichtbare ventilerende onderdorpel. Maar hoe werkt deze dorpel eigenlijk en waarom is deze onderdorpel zo belangrijk in het Movair kozijn? Leer meer over het Movair kozijn en de bijbehorende ventilerende onderdorpel van Timboco.

De werking van de ventilerende onderdorpel

Op de Movair kozijnen pagina wordt er al kort naar gerefereerd, de ventilerende onderdorpel van het StralendWARM concept. Nu leggen wij graag uit wat dit nu voor onderdorpel is en waarom dit een belangrijk onderdeel is van het Movair kozijn.

De ventilerende onderdorpel zorgt er voor dat verse buitenlucht op een comfortabele manier naar binnen gebracht kan worden. De verse buitenlucht wordt doormiddel van onzichtbare ventilatieopeningen aan de onderkant van de dorpel aangezogen. Deze aangezogen lucht komt vervolgens via een Henrad/Stelrad Ecoradiator voorverwarmd en aangenaam de ruimte binnen. De samenwerking van de ventilerende onderdorpel en de Henrad/Stelrad Ecoradiator garandeert een gezond en comfortabel klimaat die voorzien is van stralingswarmte. Daarnaast is dit systeem inzetbaar voor hybride oplossingen en als All Electric voor EPC neutrale en NOM woningen, met de hoogste energieprestatie.

Wij geloven:

 • open en eerlijk zakendoen
 • continu vernieuwen en verbeteren
 • duurzame en doordachte producten
 • flexibiliteit en hecht teamwork
 • degelijke kwaliteit en strakke aflevering

Kennis maken?

Productie bij Timboco

Timboco innoveert graag en is daarom trotse voorloper op het gebied van het StralendWARM concept en het bijbehorende Movair kozijn. Omdat Timboco ten aller tijden kwaliteit wil waarborgen, produceren ze zelf de houten ventilerende onderdorpels. Om constante hoge kwaliteit te kunnen bieden, worden de onderdorpels geproduceerd doormiddel van moderne, robot gestuurde machines. Benieuwd hoe dit proces er uit ziet? Lees dan meer over het robot gestuurde productieproces. De kozijnen van Timboco worden vanzelfsprekend van gecertificeerd hout geproduceerd.

Bestel de ventilerende onderdorpel bij Timboco

Bent u inmiddels enthousiast geworden over de ventilerende onderdorpel en wilt u direct informatie hebben over de aanschaf van de ventilerende onderdorpels? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord om de uw situatie te bespreken en te komen tot een optimaal advies.

Heeft u toch een aantal vragen wat betreft deze vooruitstrevende onderdorpel? Ook dan staan wij u graag te woord om meer te vertellen over deze ventilerende onderdorpels van het StralendWARM concept.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Houten
kozijnen

 • Het kozijnenteam van 35 gedreven vakmensen
 • Een flexibel ingerichte productie
 • Een modern computergestuurd machinepark

Prefab
maatwerk

 • We gebruiken een goed georganiseerde planning
 • Maken gedegen tekenwerk
 • Werken met een efficiĆ«nte werkvoorbereiding