Timboco tekent Co-maker contract met Trebbe

Hout, de duurzaamste oplossing

Meer weten? 0512-510295

Drie nieuwe co-makers voor Trebbe

Timboco Kozijntechniek, Westerveld & Nederlof en De Vries Trappen: zij hebben zich verbonden aan Trebbe als co-maker. En dat deden zij op een wel heel bijzonder moment: 11-12-‘13 om 14.15 uur.

Negen co-makers

Op dat tijdstip werden in het hoofdkantoor van Trebbe in Enschede de contracten getekend. Vervolgens werd een bouwhekdoek onthuld met daarop alle negen co-makers op een rij.

Trebbe werkt nu samen met in totaal negen co-makers voor alle projecten die gebaseerd zijn op het woonconcept Basiswonen. Het voornaamste doel van deze samenwerking is de kwaliteit van de conceptwoning niet alleen te waarborgen, maar ook voortdurend te optimaliseren. Tegelijk willen we steeds efficiënter werken. Met als resultaat een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het motto daarbij is: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Wij geloven:

  • open en eerlijk zakendoen
  • continu vernieuwen en verbeteren
  • duurzame en doordachte producten
  • flexibiliteit en hecht teamwork
  • degelijke kwaliteit en strakke aflevering

Kennis maken?

Enthousiasme en gedrevenheid

Timboco Kozijntechniek uit Drachten en Westerveld & Nederlof uit Breedenbroek zijn co-maker op het gebied van kozijnen. De Vries Trappen uit Heerenveen neemt de houten trappen op zich. Alle drie de co-makers zijn erg enthousiast over hun samenwerking met Trebbe.

Fokke van Houten, algemeen directeur van Timboco Kozijntechniek: “We zijn een innovatieve timmerfabriek en constant bezig met verbetering in kwaliteit en efficiëntie. Deze kennis willen we graag delen in onze samenwerking met Trebbe, waarna de eindgebruiker ervan kan profiteren”.

Timboco klaar voor projecten in BIM

De manier van bouwen is in Nederland volop in beweging. Door de economische crisis komen veel innovatieve zaken in een stroomversnelling. Ook bij Timboco zijn we druk met innovaties bezig. Zo zijn we in samenwerking met Itannex begonnen met BIM in Revit (Building Information Model). Inmiddels zijn we zo ver dat we de eerste projecten hiermee kunnen draaien.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?