content image

Timboco: duurzaam en verantwoord!

Bel nu:
0512-510295

content image

Ervaring

Al sinds 1978 kunt u terecht bij Timmerfabriek Timboco voor uw houten kozijnen en complete houtskeletelementen. In onze middelgrote timmerfabriek in Drachten hebben wij veel oog voor kwaliteit, innovatie en samenwerking voor een efficiënt bouwproces. Korte lijnen, deskundig personeel en een modern machinepark typeren Timboco.

Complete houten gevelelementen en kozijnen

Prefab gevelelementen, machinaal timmerwerk, we weten niet beter. Prefab werkt niet alleen sneller en efficiënter, u bent verlost van de afstemming met allerlei verschillende leveranciers en disciplines. 

Daarnaast zorgt onze flexibiliteit er samen met de slimme combinatie van houtskeletbouw en kozijnenproductie voor dat wij voor u geen enkele technische uitdaging uit de weg gaan.

Wat dacht u van duurzame houten kozijnen compleet beglaasd, afgelakt en opgenomen in houtskelet? Eventueel in concept IV, verwerkt in BIM, LEAN uitgevoerd, tot stand gekomen in bouwteams en via ketensamenwerking. 

Als lid van de innovatieve ‘TimmerSelekt Groep’blijven we voor u voorlopen in nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Zo bouwen we samen met u Duurzaam, Degelijk en Doordacht. 

content image
content image
content image

Benieuwd naar de veelzijdige mogelijkheden van Timboco?

Laat het ons weten!