Renovatie

Renovatie door Timboco Kozijnentechniek

Meer weten? 0512-510295

Renovatie door Timboco Kozijnentechniek

Timboco kozijnenfabriek is actief op de renovatiemarkt en draagt bij aan renovatie van flats of (rij)woningen. Samen met de aannemer denkt Timboco na over hoe logistiek, detaillering en materiaalgebruik. Het doel hiervan is om de (over)last van de renovatie voor de bewoners zo minimaal mogelijk te houden. Op deze pagina leest u meer over renovatie van flats of woningen.

Verschil ‘complete gevels’ of ‘klik-en-klaar kozijnen’ bij renovatie

‘Complete gevels’  zijn gemaakt van een combinatie van Prefab en kozijnen en kunnen kant en klaar vervangen worden.  Een ‘klik-en-klaar’ montagekozijn wordt veel toegepast bij het vervangen van bestaande kozijnen waarvan de technische levensduur is komen te vervallen. In het geval van een ‘klik-en-klaar’ kozijn worden de oude kozijnen eruit gehaald en staan vervolgens de nieuwe kozijnen klaar om gemonteerd te worden. Dit kan met een simpele handeling gedaan worden.

Project-specifiek advies

Bij voorkeur kijkt een technisch specialisten van Timboco (samen met de aannemer) vooraf aan de renovatie naar de desbetreffende woningen. De specialist bekijkt de huidige situatie en maakt hier notities van. Op basis van deze notities maken we vervolgens een project-specifiek advies over het (gemakkelijk) vervangen van de kozijnen.

Wij geloven:

 • open en eerlijk zakendoen
 • continu vernieuwen en verbeteren
 • duurzame en doordachte producten
 • flexibiliteit en hecht teamwork
 • degelijke kwaliteit en strakke aflevering

Kennis maken?

Nieuwe draaiende delen in laten meten

Ook is het mogelijk om alleen nieuwe draaiende delen in te laten meten, op maat te produceren en te leveren op de bouw. Het inmeten gebeurd met ons digitale pro-liner. Op de werkvoorbereiding analyseren wij de data en beoordelen we of haakse productie volstaat of dat we in contour moeten frezen om het eindresultaat op gewenst niveau te krijgen.

Vele klanten gingen u voor

Wij hebben inmiddels al vele klanten mogen helpen bij renovatie van (rij)woningen en flats. Hier onder delen we al enkele voorbeelden. Wilt u meer gerealiseerde projecten bekijken? Klik dan door naar de pagina ‘projecten kozijnentechniek’ of ‘projecten Prefab’.

Contact opnemen over renovatie

Ben u geïnteresseerd in renovatie van (rij)woningen of flats of heeft een vraag over renovatie door Timboco kozijnentechniek? Neem dan contact met ons op. We laten u graag een aantal detaillering en gerealiseerde projecten zien. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0512-510295 of een mail sturen naar info@timboco.nl

Meer weten over renovatie?

Houten
kozijnen

 • Het kozijnenteam van 35 gedreven vakmensen
 • Een flexibel ingerichte productie
 • Een modern computergestuurd machinepark

Prefab
maatwerk

 • We gebruiken een goed georganiseerde planning
 • Maken gedegen tekenwerk
 • Werken met een efficiënte werkvoorbereiding