Selekt Kozijn Eco

Hout, de duurzaamste oplossing

Meer weten? 0512-510295

Innovatie met Selekt Kozijn Eco

We vertellen graag iets over een nieuwe innovatie op het gebied van houten kozijnen: Selekt Kozijn Eco. Dit innovatieve product is het resultaat van een mooie samenwerking met de stichting TimmerSelekt Groep. De introductie markeert een nieuwe mijlpaal in duurzaam bouwen en onderhoud.

Milieubewust en kostenbesparend

Het Selekt Kozijn Eco combineert milieubewustzijn met economische voordelen. Het Selekt kozijn Eco is een kozijn bestaande uit twee houtsoorten (2/3 TimmerSelekt Red Grandis, 1/3 Vuren en bij raamhout zelfs 1/3 TimmerSelekt Red Grandis en 2/3 Vuren) waarvan de ontwikkeling gebaseerd is op de kwaliteit van het Select kozijn Premium. Het snelgroeiende, rift gezaagde Vuren naaldhout aan de binnenzijde en het duurzaam geproduceerde Red Grandis plantagehout aan de buitenzijde, zorgen voor een verantwoorde keuze die bijdraagt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Wij geloven:

  • open en eerlijk zakendoen
  • continu vernieuwen en verbeteren
  • duurzame en doordachte producten
  • flexibiliteit en hecht teamwork
  • degelijke kwaliteit en strakke aflevering

Kennis maken?

Lange levensduur en lage onderhoudskosten

Met een garantie van 10 tot 12 jaar op het schilderwerk, verzekert het Selekt Kozijn Eco u van een lange levensduur en significant lagere onderhoudskosten. Deze niet-schildergarantie betekent een aanzienlijke besparing op de lange termijn, waardoor u kunt investeren in andere aspecten van uw bouw- of renovatieproject. Alle garanties die gelden voor de reguliere kozijnen gelden ook voor deze houtcombi.

Kwaliteit en veiligheid

Het Selekt Kozijn Eco voldoet aan dezelfde hoge inbraakwerendheid-eisen als het Selekt Kozijn Premium, waardoor de veiligheid van uw pand gewaarborgd blijft. Bovendien is het kozijn volledig KOMO-gecertificeerd. Als u overweegt te investeren in duurzame en economisch verantwoorde bouwmaterialen, dan is het dit kozijn een keuze die u niet mag negeren. De combinatie van milieuvriendelijkheid, kostenbesparing en kwaliteit maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel nieuwbouw als grootonderhoud projecten.

Neem contact op met Timboco

Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw bouwproject met het Selekt Kozijn Eco? Neem contact op met Timboco voor een gedetailleerde uitleg over de voordelen en toepassingen van dit duurzame product. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?