Nieuwe medewerker: Tom Negenman

Hout, de duurzaamste oplossing

Meer weten? 0512-510295

Nieuwe medewerker: Tom Negenman

Vanaf januari 2021 mochten we Tom Negenman toevoegen aan ons team bij Timboco. Tom gaat aan de slag als werkvoorbereider op de afdeling “prefab”. Hij is een zeer ervaren 3D tekenaar met veel kennis over houtskeletbouw. Hij komt ons team op het bedrijfsbureau van de prefab versterken in verband met aantrekkende vraag naar prefab producten én 3D tekenwerk. Wij stellen Tom in het kort aan u voor.

Hoe is hij in aanraking gekomen met het 3D tekenwerk? 22 jaar terug is Tom voor het eerst in aanraking gekomen met het uittekenen van houtskeletbouw-projecten (HSB). Bij zijn eerste werkgever tekende hij in eerste instantie alleen beton- en staalconstructies uit. Destijds werd de Houtskeletbouw steeds populairder en kreeg het bedrijf de vraag of ze ook HSB-projecten wilden uittekenen om de productiebedrijven te ondersteunen.

Zo is Tom eigenlijk per toeval in dit werk gerold en dit beviel hem goed. Later is hij gaan werken bij een tekenbureau dat alleen maar HSB-projecten uittekende. Een ruime ervaring en kennis op gebied van houtskeletbouw dus. Een perfecte toevoeging aan ons team.

Wat het werk als werkvoorbereider op de afdeling ‘Prefab’ zo leuk maakt, is volgens Tom dat je hetgeen wat je getekend hebt in het echt kan zien. Je kunt dan zeggen; “daar heb ik aan meegewerkt”. Het is ook elke keer weer anders, “ in al die jaren ben ik nog nooit een project tegen gekomen wat gelijk was aan een ander project”, aldus Tom.

Wat Tom van plan is bij Timboco? “Bij Timboco krijg ik nu de kans om het hele productieproces van dichtbij mee te maken; van tekenwerk tot aan de productie. Ik denk dat ik met mijn ervaring op tekengebied kan helpen om het tekenproces te optimaliseren.”

Waarmee kunnen wij u helpen?